ShapeFill 2Rectangle 7 CopyRectangle 7 Copy 2Rectangle 7 CopyGroup 4 CopyFill 1Path 2ShapecrosslogoGroup 6double-arrowGroupPlan de travail 2Fill 5Group 2 Copy 3noun_600696_cciGroup 26Page 1Page 1Page 1 Copy 2ShapeShapepersonPage 1 CopyShapeCombined ShapeShapeGroup 4noun_1019043_ccShapeTriangle 1noun_952799_ccnoun_1128297_ccTriangleTriangleFill 3noun_876233_cc
Uw mening is belangrijk voor ons +

  [starrating starrating-978]


  [honeypot honeypot-366]

  La Verte Prairie

  Contact

  Google Maps

  Bijkomende beschrijving

  La Verte Prairie is vooral een kennismaking met de wereld van het “platteland”. Er worden stages georganiseerd en workshops op verschillende thema’s. Kinderen leren er over de dieren, hun gewoontes en voeding. En hoe moet je eigenlijk eieren rapen?
  La Verte Prairie is ook een ambachtelijke slagerij waar je kunt proeven van de smaak van heerlijke natuurlijke producten.
  Kinderen zijn er welkom om te leren koeien melken, alle dieren te verzorgen, te voederen en hun stallen en hokken te verschonen met vers stro.
  Ook mogen ze een tochtje maken op een pony, of spelletjes doen zoals dierengeluiden raden met een blinddoek voor. Of wat denkt u van het zelf maken van brooddeeg, boter of yoghurt?

  Logeren op de boerderij, een goed idee voor een originele vakantie voor u en uw gezin, ver weg van de dagelijkse sleur!

  Algemene beschrijving

  La Verte Prairie, de groene weiden van de Ardennen, wat een inspiratie! Bij de boerderij La Verte Prairie kunnen kinderen een gezonde frisse neus halen en genieten van de dieren en de natuur! Ze leren er over de dieren, proeven de lokale specialiteiten van de streek, en mogen meehelpen met het werk op de boerderij.